01-ARTS ESCÈNIQUES I EXPRESSIÓ CORPORAL


TOTES LES ACTIVITATS

Taller de teatre físic i expressió emocional per a infants i per adolescents.

Vine a jugar amb les teves emocions!


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: C. Mossen Gelabert, 9

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 657 531 828/ 972 90 65 00

ADREÇA ELECTRÒNICA: cia.tantum@gmail.comTaller de Teatre físic i expressió per a infants

Ets un infant que t'agrada moure't? O bé ets dels que prefereixes anar cap als raconets perquè no et vegin gaire? O senzillament ets dels que t'agrada expressar-te i comunicar-te?
Doncs aquest taller està pensat per a vosaltres!
A partir del joc teatral i l'energia de les emocions de l'infant, explorarem l'espai per tal d'anar trobant el nostre lloc en el grup.
Des del gest, el mim i la imaginació, farem del nostre cos l'eina màgica que ens portarà a llocs on poder veure qui som, com som i tot allò nou amb el que ens podem inventar... Sempre des de la tendresa i respectant tan el moment com l'energia vital de cada infant.

EDAT: Grups d'edat entre 5 -7 anys / 7-10 anys / 10-13 anys

INSCRIPCIONS: A partir del 10 de setembre. Via mail: cia.tantum @gmail.com / info@labloquera.cat. telf: 657 531 828 whatsapp, amb el nom de l'infant, edat i número de telèfon de contacte.

HORARI: Dilluns: 17.30 a 18.45h / 18.45 a 20h Dijous: 17.30 a 18.45h / 18.45 a 20h. Places limitades. 10 persones màxim per grup.

PREU: 30 euros/mensuals 1 sessio. 40 euros/mensuals dues sessions

OBSERVACIONS: La idea inicial és configurar els grups amb edats que siguin al màxim semblants possibles. Per aquest motiu el dia exacte i la hora, seran proposats i consensuats amb les famílies despre´s de que l'Ignasi us indiqui quina és l'opció més aconsellable.Taller de Teatre físic i expressió per adolescents

Des del moviment, ritme i equilibre, explorarem la poètica del nostre cos en l'espai.
Ens expressarem des del gest i el mim. Amb la dansa del grup crearem nous horitzons on ser vistos des de noves mirades.

EDAT: Grups entre 14-16 anys / 16-17 anys

INSCRIPCIONS: A partir del 10 de setembre. Via mail: cia.tantum @gmail.com / info@labloquera.cat. telf: 657 531 828 whatsapp, amb el nom de l'infant, edat i número de telèfon de contacte.

HORARI: Dimarts: 19-21h . Divendres: 19-21h. Places limitades a deu persones per grup.

PREU: 30 euros/mensuals 1 sessio. 40 euros/mensuals dues sessions

OBSERVACIONS: Els grups s'intentaràn adequar a les edats dels joves. Segons la intensitat i el ritme de treball és proposarà una representació final oberta al públic.


GALERIA:

foto training
foto training 5
foto training 2
tantum teatre arts escèniques

Taller Ballem en Família: treball de sensibilització del moviment corporal i la música per a infants de 2 i 3 anys. Cal que l'infant vagi acompanyat d'un adult que també participa activament a la sessió.
Marboleny Escola (de 4 a 17 anys): dividits en grups per edats. Es treballa l'expressió corporal, rítmica i musical a partir de la dansa catalana d'arrel tradicional.
Marboleny Jove (de 18 a 20 anys): es treballa un ampli repertori de danses, a més de rítmica, tècnica i expressió corporal.


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: C. la Fageda s/n

POBLACIÓ: Les Preses

TELÈFON: 972 69 34 85

ADREÇA ELECTRÒNICA: marboleny@marboleny.cat

WEB: https://www.marboleny.cat/Taller Ballem en família

Treball de sensibilització del moviment corporal i la música per a infants de 2 i 3 anys. Cal que l'infant vagi acompanyat d'un adult que també participa activament a la sessió.

EDAT: 2 i 3 anys

INSCRIPCIONS: Obertes tot l'any. Es recomana començar el curs el setembre.

HORARI: Consulteu el web

PREU: A concretarMarboleny Escola

Dividits en grups per edats. Es treballa l'expressió corporal, rítmica i musical a partir de la dansa catalana d'arrel tradicional.

EDAT: De 4 a 17 anys

INSCRIPCIONS: Obertes tot l'any. Es recomana començar el curs el setembre.

HORARI: Consulteu al web

PREU: Quota de soci: 22,5€ mensuals

OBSERVACIONS: Primer mes de prova gratuïtMarboleny Jove

Es treballa un ampli repertori de danses, a més de rítmica, tècnica i expressió corporal.

EDAT: De 18 a 20 anys

INSCRIPCIONS: Obertes tot l'any. Es recomana començar el curs el setembre.

HORARI: Consulteu el web

PREU: Quota de soci: 22,5€ mensuals

OBSERVACIONS: Primer mes de prova gratuït


GALERIA:

IMG_2733
IMG_2524

La nostra escola té per objectiu ensenyar dansa i treballar i difondre la cultura tradicional catalana. Així, desenvolupem les habilitats característiques de la dansa, com són l'expressió, la coordinació i el ritme a través dels passos característics de la dansa catalana. Amb ells aprenem coreografies de balls tradicionals del país i a partir d'ells creem noves coreografies i introduïm noves disciplines, com són la percussió corporal i el joc. Comptem també amb una secció dedicada exclusivament al ball de bastons.

L'Esbart és més que dansa i ha esdevingut una entitat compromesa en educar a partir els valors de la cultura del país, la conservació de les tradicions, en la transmissió dels valors de la cultura popular i en fomentar la participació al carrer.

Escola de Dansa Esbart Olot Activitats Extraescolars olot


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: C. Geranis, 50

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 609502360

ADREÇA ELECTRÒNICA: esbartolot@gmail.com

WEB: http://www.esbartolot.cat/Escola de dansa folklòrica de la Garrotxa - Esbart Olot

EDAT: A partir de 4 anys

INSCRIPCIONS: Tot l'any

HORARI: Consulteu la pàgina web

PREU: 24€ mensuals

OBSERVACIONS: Primer mes de prova gratuïtMúsica&Escena va néixer ara fa 7 anys, amb un projecte de formació musical dual, arrel de l’experiència en el camp de la docència musical de més de 30 anys. Es va dissenyar una oferta formativa amb un ampli ventall de formació musical. D’una banda hi ha el bloc de Interpretació, Creació i Expressió on es treballa el teatre musical i el cant en la seva dimensió més comunicativa, adreçat a joves i adolescents.

Regularment es fan representacions a Olot, i a Barcelona.

El segon bloc és el d’Estudis Acadèmics d’instrument, de Llenguatge musical i Teories, basant-se en la pràctica instrumental i la creativitat. Som un centre formador i examinador dels exàmens Trinity, reconeguts a nivell internacional, oferint la possibilitat d'obtenir certificats acadèmics.

El tercer bloc, i amb especial èmfasi, és el de formació de la veu: el treball de la veu es fa en la vessant professional, en la lúdica i en la popular. Hi ha diferents grups de cant, Cor i també tallers de veu per a adults; així mateix es treballa la veu en el LL. Musical i en els grups de teatre musical.

La direcció va a càrrec d’Àngels Barnadas, professora i directora musical.


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: Av. Reis Catòlics 41, 1r, 1a

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 616 961 732

ADREÇA ELECTRÒNICA: info@musicaescena.cat

WEB: http://www.musicaescena.cat/

VIDEO:EDAT: A partir de 10 anys

INSCRIPCIONS: Tot l'any

HORARI: De 16.30h a 20.30h. També hores convingudes

PREU: Segons l'activitat

OBSERVACIONS: Activitats d'estiu en petit grup. Activitats i classes tot el curs. També oferim sessions telemàtiques.


GALERIA:

VinealaBanda-musical_participatiu_Bcn2018
passeig_pel_zoo_juny2016
juny2015_El_viatge_exotic
juny2014-Mariners_a_pirates
elements_natura_juny2017
2014-Una-tarda_somini_

LA QUARTA PARET – Escola d’Arts Escèniques – és una escola de formació artística en el sector del teatre musical, on s'hi realitzen quatre disciplines: la dansa, el cant, la música i la interpretació. Per altra banda, l’escola és un espai de des-inhibició, de diversió, de llibertat personal-artística i de creació. El nostre projecte pedagògic es basa en la tècnica, disciplina, valors i coneixements artístics on oferim un ensenyament de qualitat, amb una bona formació continuada i personalitzada pensada per alumnes que es vulguin formar en l’àmbit escènic, o per persones que tenen la inquietud en el món de les arts escèniques. Per altra banda, oferim diversitat, innovació, capacitat de canvi per modificar la nostra formació i qualitat en l’àmbit artístic. Oferim diversió a parts iguals amb tècnica, d’aquesta manera l’alumne rep formació alhora que gaudeix de l’activitat. L’escola es funda amb els coneixements i les ganes de les persones que mouen el projecte. Després de 10 anys de formació a la ciutat de Barcelona i de treballar a diferents espectacles i escoles, ara és el moment de potenciar la cultura i la formació artística a la ciutat d’Olot.


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: C. Fajol, 2

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 972 74 44 32

ADREÇA ELECTRÒNICA: info@laquartaparet.cat

WEB: https://laquartaparet.cat/

VIDEO:EDAT: De 4 a 18

INSCRIPCIONS: Tot el curs

HORARI: De 10h a 21h

PREU: A partir de 35€


GALERIA:

La Quarta Paret (6)
La Quarta Paret (5)
La Quarta Paret (4)
La Quarta Paret (3)
La Quarta Paret (2)
La Quarta Paret (1)

Ioga per mainada.

El ioga és un art, una ciència i una saviesa mil.lenària que té com a finalitat integrar els tres aspectes de la personalitat -cos, ment i emocions- per tal de retrobar-ne l’estat natural: l’harmonia interior.


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: C. Tomàs de Lorenzana, 17

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 619 197 511

ADREÇA ELECTRÒNICA: marc@iogalatribuna.cat

WEB: http://www.iogaelpou.cat/Ioga per mainada

EDAT: De 6 a 11 anys

INSCRIPCIONS: Cal contactar per telèfon o correu electrònic: 619 197 511 (Marc) o marc@iogalatribuna.cat

HORARI: Els dimecres de 17.30h a 18.30h

PREU: 30 €


GALERIA:

Ioga la tribuna olot

Impulsant inquietuds creatives

Amb les diferents activitats que es fan a l’escola, volem potenciar l’expressió i la capacitat creativa a través de diferents disciplines artístiques. Fomentar l’educació artística, crear i consolidar la sensibilització i la pràctica de les arts visuals, plàstiques i escèniques en la població en general. Pretenem ser un actiu important en l’educació i en l’enriquiment personal dels nostres usuaris mitjançant l’acompanyament personalitzat i emocional. És la nostra eina més valuosa.

Activitats:
L'Art del Teatre: Dimarts i/o Dijous de 17.30 a 19.30 h
Dansa Creativa: Dilluns de 17.30 a 18.45 h
Laboractori: Dimecres de 17.30 a 19.15 o de 19.30 a 21.15 h
Interpretació i Màgia: Divendres de 17.30 a 19.00 h
Expressió Corporal i Plàstica: Divendres de 17.30 a 19.30 h
FamiliArt: Dilluns i/o Dijous de 10.00 a 11.30 h
Dansa Contemporània: Dilluns de 19.00 a 20.30 h
Dansa i Moviment: Dimecres, de 17.30 a 18.30 h Edat: De 3 a 5 anys


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: Av. de Sant Joan de les Abadesses, 20-22

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 972 26 68 47

ADREÇA ELECTRÒNICA: escolaexpressio@olot.cat

WEB: http://escolaexpressio.olot.cat/EDAT: A partir de 3 anys

INSCRIPCIONS: A la segona quinzena de setembre

HORARI: De 16h a 19.45h

PREU: Consulteu els preus a la pàgina web de l'EME

OBSERVACIONS: Els horaris poden variar en funció dels grups. Recomanem consultar la pàgina web.


GALERIA:

Escola expressió olot art creativitat (6)
Escola expressió olot art creativitat (5)
Escola expressió olot art creativitat (2)
Escola expressió olot art creativitat (4)
Escola expressió olot art creativitat (3)
Escola expressió olot art creativitat (1)

Moltes vegades quan parlem de teatre ens imaginem un escenari i uns actors interpretant. Però el teatre també és una eina important per saber comunicar-nos.

A partir dels jocs/exercicis de teatre podem treballar com ser un bon comunicador pel nostre futur, sigui quina sigui la nostra professió. Tots tenim un públic que hem de convèncer: un mestre té els seus alumnes, un metge els seus pacients, una botiguera els seus clients, un directiu els seus treballadors...

Des del taller de teatre, volem donar eines als alumnes per ser uns bons comunicadors: per pròximes presentacions orals de treballs, perdre la por a fer el ridícul per preguntar a classe, estar més segur d'un mateix,...

Extraescolars Olot Anna Roca


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: Doctor Joaquim Masmitjà, 21

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 656 836 655

ADREÇA ELECTRÒNICA: annaroca@annaroca.com

WEB: https://www.annaroca.com/ca/escola-de-teatre-anna-roca/

VIDEO:Taller de comunicació i teatre

EDAT: De 3 a 14 anys

INSCRIPCIONS: Per telèfon o correu electrònic

HORARI: A partir de les 17:30h

PREU: 40€Grup Jove - Alumnes ESO

Grup de joves alumnes d'ESO

EDAT: De 12 a 16 anys

INSCRIPCIONS: Per telèfon o correu electrònic

HORARI: Divendres a partir de les 17:30h

PREU: 40€


GALERIA:

Anna Roca (2)
Anna Roca (3)
Anna Roca (1)

És una escola de ballet clàssic, jazz i pilates.

L‘escola va ser fundada l’any 2010 amb l'objectiu d’oferir classes de ballet clàssic i jazz a Olot.

La professors s’ha format al Teatre de Ballet de Dinamarca. país natal, i ha treballat com a ballerina professional en l’Opera de Dinamarca. Copenhaguen City Ballet i Diverses companyies professionals a Escandinàvia, Anglaterra i Catalunya, i és membre del Consell Internacional de Dansa.

Si t’agrada ballar i t’apassiona la dansa, aquí tens una escola on pots aprendre i desenvolupar les teves habilitats com a ballerina d’una manera divertida i desenfadada.

El mètode és rus (VaganoVa) i danés (Bournonville).

És important que els alumnes gaudeixin i aprenguin amb ganes i il·lusió.

Durant la temporada a més de les classes també sortim a fer diverses activitats i espectacles.


DADES DE CONTACTE

ADREÇA: Av. dels Reis Catòlics, 41, 2n, 2a

POBLACIÓ: Olot

TELÈFON: 658257461

ADREÇA ELECTRÒNICA: violettalluis@hotmail.com

WEB: https://www.violettaarp.com/Escola de dansa Violetta Arp

EDAT: A partir de 4 anys

INSCRIPCIONS: De Juliol a Setembre

HORARI: Tardes

PREU: A partir de 34 €


GALERIA:

Violeta Arp 2
Violeta Arp 1

TOTES LES ACTIVITATS

T. 972 26 01 52

C.e: empresa@dinamig.cat

C. Tomàs de Lorenzana, 15, 17800 Olot, Girona